Den webside bruger cookies. Læs om cookies

Priser & alt det praktiske
Priser & alt det praktiske

 

Alt det praktiske

 

Information om ophold for grupper

Rosengaarden tilbyder ophold med overnatning og morgenmad for grupper i en separat længe af den renoverede gård, der ligger i smukke, landlige omgivelser lidt uden for Faaborg.


Bed & Breakfast-længen er indrettet og udstyret til 12 personer i alt, men er I et par stykker flere, kan det evt. lade sig gøre at tilleje 2-3 ekstra sengepladser i et anneks, hvis dette er ledigt. (Kontakt os gerne for nærmere info.)

 

Priser 2024

2 nætter m. morgenmad for grupper på op til 12 personer i alt kun:................................ 8.760 kr.
(Pris pr. person = kun 365 kr. per nat v. 12 personer.)

3 nætter m. morgenmad for grupper på op til 12 personer i alt kun:................................ 12.580 kr.
(Pris pr. person = kun 349 kr. per nat v. 12 personer.)

 

Priserne inkluderer: Sengetøj, håndklæder samt morgenmad.  Værelserne er redt op og klar til brug ved ankomsten, hvor der også er lagt rene håndklæder, køkkentekstiler etc. frem.

 

Faciliteter: Ved gruppeophold/familietræf á min. 12 personer råder selskabet alene over Bed & Breakfast-længen med bl.a. 6 dobbeltværelser af varierende størrelse og indretning, 3 badeværelser, et lille gæstetoilet, en stor opholdstue samt et køkken-alrum m. med spiseplads til ca. 12 personer.
Selve køkkenhjørnet er kompakt, men fuldt udstyret med bl.a. komfur, køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine samt gryder, fade, service og bestik.

 

Morgenmad: Gæster på Rosengaarden får hver morgen serveret morgenmad med brød, marmelade, ost, pålæg, mælk, yoghurt, mysli, the og kaffe. Morgenmaden er naturligvis med i prisen for opholdet. Morgenmaden serveres normalt på et aftalt tidspunkt mellem kl. 8.00 og 09.30.
 

Ankomst og afrejse: Rosengaarden Bed & Breakfast har åbent for aftalt ankomst mellem kl. 15.00 og 18.00 (senere ankomst kan evt. aftales.), mens der er afrejse kl. 11.00. 
Vi holder således lukket fra kl. 11.00 til kl. 15.00 og er ikke nødvendigvis at træffe i dette tidsrum.

 

Afregning: Ved gruppeophold indbetales 1. rate á 50 procent af den samlede pris forud, mens restbeløbet betales senest en uge før ankomst. Alle de tørre formaliteter vedr. betalings- og lejevilkår fremsendes og aftales naturligvis inden bindende reservation.

 

Gavekort: Har du lyst til at forære andre et ophold på Rosengaarden, udsteder vi gerne et gavekort.

 

Husdyr: Af praktiske hensyn kan vi desværre ikke byde gæsters husdyr velkommen (Vores egne husdyr har i øvrigt heller ikke adgang til ferielængen.)

 

Rygning: Rosengaarden følger den gældende rygelovgivning således, at ikke må ryges indendørs. Til gengæld findes der udendørs askebægre på terrasserne, i haven samt under et halvtag, hvor man kan ryge i ly for vejr og vind.


Især for gangbesværede/kørestolsbrugere: Alle soveværelser og badeværelser samt det fælles køkken-alrum er beliggende i stueplan, mens opholds-/tv-stuen ligger på 1. sal. Da der er tale om en gammel gård, er der hist og her nogle få niveauforskelle/høje dørtrin, som vi gerne er behjælpelige med at udligne i form af ramper etc. Kontakt os venligst for nærmere oplysninger

 

Butikker m.m. i nærheden: I den nærmeste landsby, Horne (knap 4 km.), findes der bl.a. et Spar supermarked, som har åbent alle ugens syv dage fra kl. 7.00 til 21.00.  Der er også pizzeria og en bank med hæveautomat, samt et autoværksted.

 

 

Rosengaarden er åben det meste af året - dog holder vi lukket fra 1. december til 2. januar.


Afstande fra Rosengaarden til...

Bøjden Færgehavn: 2,5 km

Horne landsby: 4 km.

Faaborg: 9 km.

Svendborg: 35 km.

Assens: 37 km.

Nyborg/Storebæltsbroen: 64 km.

Middelfart/Lillebæltsbroen: 69 km.

Odense: 44 km.

 

 

 

 

 

 

 

 

Familieweekend-vennetraef-priser-1

 

Familieweekend-vennetraef-priser-2

 

Familieweekend-vennetraef-priser-3

 

Familieweekend-vennetraef-priser-4

 

Familieweekend-vennetraef-priser-5

 

 

 

Tæt på ...

 

Købstaden Faaborg

 

Dejlige badestrande

 

Det sydfynske Ø-hav

 

Naturskøn golfbane

 

Svanninge Bakker og Bjerge

 

Fine havørred-fiskepladser

 

Steensgaard Herregård

 

Hvedholm Slot

 

Den berømte Falsled Kro

 

Øhavs-stien

 

Fredet fuglereservat


Fyens eneste rundkirke