Den webside bruger cookies. Læs om cookies

Billedgalleri Faaborg & omegn
Billedgalleri Faaborg & omegn

Blomst2 galleri-rosengaarden

 

Rosengaarden Bed and Breakfast ligger smukt i landlige omgivelser cirka 9 kilometer fra Faaborg. Især i sommerhalvåret syder den gamle købstad af liv, når beboere og besøgende i det sydfynske tager til byen for at hyggeshoppe, gå ud at spise, opleve kunst, tage på café, gå i biografen eller nyde folkelivet på havnen.

Rubrik faaborg-omegn gaalleri

 

I billedgalleriet her kan du ikke bare gå på opdagelse i Faaborg, men også se mange af de fine seværdigheder og udflugtsmål, området har at byde på. Der er vitterlig et væld af attraktioner i form af blandt andet slotte og herregårde, museer samt forlystelser, og billedgalleriet er endnu langtfra komplet – men det vil løbende blive udbygget i takt med, at vi kommer forbi de forskellige steder med et kamera.

Blomst2 galleri-rosengaarden 

Har du lyst til at se billeder af Rosengaardens bed and breakfast-værelser og de fælles gæste-faciliteter, finder du dem her.  Oversigtstegningen her giver overblik over hele bed and breakfast-længen og dens indretning. 

Rigtig god fornøjelse!

 

 

P.S. Alle billeder på Rosengaardens websider er taget af værterne og kan frit benyttes online mod en henvisning til vores hjemmeside: http://bedandbreakfast-sydfyn.dk