Den webside bruger cookies. Læs om cookies

Familietræf
Familietræf

 

Familieweekend eller vennetræf

Gruppeophold og familietræf i landidyl

Rosengaarden er ideel til Bed & Breakfast-ophold for grupper på 12 -15 personer, der for eksempel gerne vil samles til en familieweekend, eller tilbringe et par dage sammen med gode venner i smukke, velfungerende omgivelser nær vandet. (Er I under 12 personer, kan i muligvis være interesseret i et Bed and Breakfast-ophold på almindelige vilkår. Se HER.)

 

Foruden de Syv dobbeltværelser er der bl.a. tre dejlige badeværelser og et gæstetoilet. I råder også over en stor opholdsstue med tv/dvd-afspiller, musikanlæg og computer med internetadgang - og masser af siddepladser i sofagruppen.

Ved dagens måltider kan alle samles omkring langbordet i det hyggelige køkken-alrum.

 

Måltider og indkøb

Gæster på Rosengaarden får hver morgen serveret morgenmad med brød, marmelade, ost, pålæg, mælk, yoghurt, mysli, the og kaffe. Morgenmaden er naturligvis med i prisen for opholdet. Alt anrettes som buffet i et separat morgenmadslokale i B&B-afdelingen - normalt på et aftalt tidspunkt mellem kl. 08.00 og 09.30.

 

I den nærliggende landsby Horne kan man kan købe ind til dagens øvrige måltider, da der ligger en Euro Spar med et stort udvalg af dagligvarer, et brødudsalg og en delikatesseafdeling. Supermarkedet holder åbent alle ugens syv dage fra kl. 7.00 til 21.00 året rundt.

 

I Faaborg, cirka 9 km. fra Rosengaarden, findes der tillige et væld af andre supermarkeder og specialbutikker - blandt andre to gode slagtere, en ostebutik, en vinhandel og flere spændende forretninger med delikatesser af enhver art.

 

Vi kan også varmt anbefale et besøg hos nogle af områdets mange gård- og herregårdsbutikker, der tilbyder lokale specialiteter. Lige over for Rosengaarden Bed and Breakfast ligger der for eksempel en gårdbutik med Hereford-kød af ypperste kvalitet. Se evt. åbningstider m.m. på 

På Rosengaarden har I mulighed for selv at tilberede jeres måltider i et køkken-alrum, som er udstyret med blandt andet køleskab, komfur med ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Der er desuden gryder, pander, skåle og fade samt service til 12 personer.

 

Tillader vejret det, er det også dejligt at grille på den vestvendte terrasse, som I har helt for jer selv som gruppe. Vi har to kuglegriller, som I er meget velkomne til at låne under opholdet.

 

Den nemme løsning - spis ude eller få maden leveret

Har I ikke lyst til at bruge tid på at stå i køkkenet, er det oplagt en ten at gå ud at spise, eller at få leveret et eller flere af måltiderne udefra i stedet. I området findes adskillige gode spisesteder og leverandører af veltillavet mad, som I kan få bragt til Rosengaarden eller afhente selv mod forudbestilling.


 

Klik her for at se et udvalg af spisesteder og mad-leverandører med links til deres hjemmesider, hvor I kan se mere om menuer, priser med mere:

 

Mad & drikke

Spændende aktiviteter

Mulighederne er mange, hvis I har lyst til at krydre jeres gruppeophold eller familieweekend med aktiviteter for såvel store som små.

Rosengaardens beliggenhed nær vandet indbyder selvfølgelig til en strand- og badetur, ligesom der er rigtigt gode betingelser for at dyrke sejlsport, windsurfing, dykning - og ikke mindst lystfiskeri efter bl.a. havørred. Området umiddelbart omkring Rosengaarden på halvøen Horne Land er kendt blandt lystfiskere for sin ganske fremragende fiskepladser.

Læs evt. mere på vores side om lystfiskeri her.

 

Går lysten mere i retning af f.eks. golf eller mini-golf, cykelture, et besøg på de sydfynske øer, en udflugt til Sydfyns mange slotte og herregårde, et musemsbesøg, en tur med veterantog, eller måske en solnedgangstur med et træskib - ja, så er der også rige muligheder, naturligvis alt afhængigt af årstiden.

 

Se mere om aktiviteter og udflugtsmål på siden Oplevelser i området og Faaborg Turistbureaus hjemmeside: 

www.visitfaaborg-midtfyn.dk

 

Det kan også lade sig gøre at skræddersy arrangementer til netop jeres gruppe, såsom en male-workshop, et havkajak-kursus for begyndere, eller en guidet tur på hesteryg i Svanninge Bakker. Har I særlige ønsker til aktiviteter, er I meget velkomne til at kontakte os og få mere information om de forskellige tilbud i nærheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familietraef4x1

 

Familietraef-opholdsstue

 

Familietraef-koekken1

 

Familietraef-horne-idyl