Den webside bruger cookies. Læs om cookies

Se de billige priser på Rosengården Bed and Breakfast på Sydfyn
Priser & praktisk info

 

Alt det praktiske + priserFamilieweekend-vennetraef-priser-1


Rosengaarden tilbyder ophold med overnatning og morgenmad for i en separat længe af en renoveret gård,
der ligger i smukke, landlige omgivelser lidt uden for Faaborg.

 

Priser 2020

 OBS: MINIMUM 2 NÆTTER

1 nat i dobbeltværelse for 2 personer - eget bad på værelse ........................................................750 kr. 

1 nat i dobbeltværelse for 2 personer - eget bad på gang..............................................................650 kr. 

 


OBS! Du får 10 % rabat på ovenstående priser ved fire eller flere overnatninger. 
 
Tilbud for grupperFamilieweekend-vennetraef-priser-3

 

 

Er i 12 personer, der ønsker at have det hele for jer selv, så klik her og se hvilke fordele og priser, der er ved større gruppeophold og familietræf.

 

Priserne inkluderer: Sengetøj, håndklæder samt morgenmad.  Værelserne er redt op og klar til brug ved ankomsten, hvor der også er lagt rene håndklæder, køkkentekstiler etc. frem.

 

Faciliteter: Alle dobbeltværelser har eget bad - enten en suite eller på gangen. Her ud over byder faciliteterne på en stor fælles opholdstue samt et køkken-alrum m. med spiseplads til ca. 12 personer.
Selve køkkenhjørnet er kompakt, men fuldt udstyret med bl.a. komfur, køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine samt gryder, fade, service og bestik.

 

Morgenmad: Gæster på Rosengaarden får hver morgen serveret morgenmad med brød, marmelade, ost, pålæg, mælk, yoghurt, mysli, the og kaffe. Morgenmaden er naturligvis med i prisen for opholdet. Alt anrettes i B&B-afdelingen - normalt på et aftalt tidspunkt mellem kl. 08.00 og 09.30.

 

Ankomst og afrejse: Rosengaarden Bed & Breakfast har åbent for aftalt ankomst mellem kl. 15.00 og 18.00 (senere ankomst kan evt. aftales.), mens der er afrejse kl. 11.00.
Vi holder således lukket fra kl. 11.00 til kl. 15.00 og er ikke nødvendigvis at træffe i dette tidsrum.

 

Afregning: Vi er desværre ikke i stand til at tage kreditkort, så betaling er kontant/check eller MobilePay ved ankomst.

Familieweekend-vennetraef-priser-4 
Husdyr
: Af praktiske hensyn kan vi desværre ikke byde gæsters husdyr velkommen (Vores egne husdyr har i øvrigt heller ikke adgang til ferielængen.)

 

Rygning: Rosengaarden følger den gældende rygelovgivning således, at ikke må ryges indendørs. Til gengæld findes der udendørs askebægre på terrasserne, i haven samt under et halvtag, hvor man kan ryge i ly for vejr og vind.


Især for gangbesværede/kørestolsbrugere: Alle soveværelser og badeværelser samt det fælles køkken-alrum er beliggende i stueplan, mens opholds-/tv-stuen ligger på 1. sal. Da der er tale om en gammel gård, er der hist og her nogle få niveauforskelle/høje dørtrin, som vi gerne er behjælpelige med at udligne i form af ramper etc. Kontakt os venligst for nærmere oplysninger

 

Butikker m.m. i nærheden: I den nærmeste landsby, Horne (knap 4 km.), findes der bl.a. et Spar supermarked, som har åbent alle ugens syv dage fra kl. 7.00 til 21.00.  Der er også pizzeria og en bank med hæveautomat, samt et autoværksted.

 

Familieweekend-vennetraef-priser-5 Afstande fra Rosengaarden til...

 

Bøjden Færgehavn: 2,5 km

 

Horne landsby: 4 km.

 

Faaborg: 9 km.

 

Svendborg: 35 km.

 

Assens: 37 km.

 Familieweekend-vennetraef-priser-3

Nyborg/Storebæltsbroen: 64 km.

 

Middelfart/Lillebæltsbroen: 69 km.

 

Odense: 44 km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tæt på ...

 

Købstaden Faaborg

 

Dejlige badestrande

 

Det sydfynske Ø-hav

 

Naturskøn golfbane

 

Svanninge Bakker og Bjerge

 

Fine havørred-fiskepladser

 

Steensgaard Herregård

 

Hvedholm Slot

 

Den berømte Falsled Kro

 

Øhavs-stien

 

Fredet fuglereservat


Fyens eneste rundkirke

FacebookBloggerYoutube